Ντέλε Άλι: «Αναβαπτίστηκε» στη… λάσπη

Ο Ντέλε Άλι πέρασε επιτυχώς την αγγαρεία του Ζοζέ Μουρίνιο στον λασπότοπο της Μαρίν και επανέρχεται στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για την ενδεκάδα της Τότεναμ

Ντέλε Άλι: «Αναβαπτίστηκε» στη… λάσπη

Τον έχει τον τρόπο του ο Ζοζέ Μουρίνιο να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια της ομάδας, σπάζοντας με κάθε τρόπο τον τσαμπουκά και το τουπέ ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών. Τελευταίος χρονικά στη σχετική λίστα είχε μπει ο Ντέλε Άλι, από τον οποίο ο Πορτογάλος κόουτς δεν είχε μείνει καθόλου ικανοποιημένος και έπειτα από το ματς της Τότεναμ με την Στόουκ στο Λιγκ Καπ παραμονές Χριστουγέννων είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του προς τον παίκτη.

Έκτοτε τον Ντέλε Άλι τον έφαγε ο πάγκος, μέχρι το χθεσινό ματς κυπέλλου, στην έδρα της Μαρίν. Σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και δεχόμενος τις… κλωτσιές των παικτών ομάδας έβδομης κατηγορίας, ο Άγγλος διεθνής χαφ αγωνίστηκε σαν να επρόκειτο για τον τελικό της διοργάνωσης, έβαλε τα πόδια στη φωτιά και αναβαπτίστηκε στον… λασπότοπο.

Ο Μουρίνιο ενθουσιασμένος πλέον με την αντίδραση του παίκτη δήλωσε ειδικά για τον Ντέλε: «Ήταν εκεί, όπως ακριβώς έπρεπε. Φυσικά, δεν ήταν ένας αγώνας για την αξιολόγηση της ποιότητας των παικτών, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον επαγγελματισμό και την αγωνιστική συμπεριφορά του. Δεν θα είναι έκπληξη αν παίξει την Τετάρτη με την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα».