«Να φύγει ο Γιακουμάκης; Μόνο αν πέσουν εκατομμύρια στο τραπέζι»

Ύμνοι για τον Γιώργο Γιακουμάκη από τον τεχνικό διευθυντή της Φένλο Σταν Βαλκ αλλά και τον αρχηγό της ομάδας Ντάνι Ποστ.

«Να φύγει ο Γιακουμάκης; Μόνο αν πέσουν εκατομμύρια στο τραπέζι»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης… απελαύνει με τη Φένλο και με τα δύο γκολ που πέτυχε στην ανατροπή κόντρα στην Βίλεμ, έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Eredivisie: Δύο γκολ ο Γιακουμάκης στη νίκη της Φένλο με ανατροπή! (vid, pic)

Οι εμφανίσεις του είναι λογικό να προσελκύσουν τα βλέμματα διάφορων μνηστήρων, ωστόσο στη Φέλνο δεν ανησυχούν. Όπως ξεκαθαρίζουν, ο Γιακουμάκης θα φύγει μόνο… με εκατομμύρια.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Βαλκ, ανέφερε…

«Δεν ανησυχώ μήπως φύγει. Κάποιες ομάδες έχουν ρωτήσει, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν θα μπορέσουμε να πούμε όχι σε μια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους, αλλά μόνο θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι εκατομμύρια. Δεν το βλέπω να συμβαίνει σε αυτή την περίεργη και μικρή μεταγραφική περίοδο. Τον χρειαζόμαστε απελπισμένα για να σωθούμε».

Στον Γιώργο Γιακουμάκη αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και ο αρχηγός της Φένλο, Ντάνι Ποστ: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «φαινόμενο». Είναι τρομερά σημαντικός για εμάς. Έχει όλες τις ικανότητες. Ακόμα και αν δεν είναι εύκολο, πάντα σκοράρει».