Ρεάλ Μαδρίτης: Σε καραντίνα ο Ζιντάν, ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Προληπτικά σε καραντίνα μπήκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, όταν ενημερώθηκε την Πέμπτη (7/1) ότι κοντινό του πρόσωπο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Σε καραντίνα ο Ζιντάν, ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αγώνα με την Οσασούνα το Σάββατο (9/1). Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Γάλλος τεχνικός μπήκε σε καραντίνα, αφού έμαθε το πρωί της Πέμπτης (7/1) ότι κοντινό του πρόσωπο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες των Μέσων, ο προπονητής των Μαδριλένων έχει ήδη κάνει τεστ το οποίο επέστρεψε αρνητικό. Οι «μερένχες» δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής τίποτα αναφορικά με το θέμα, τηρώντας σιγή ιχθύος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζιντάν δεν μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της Ρεάλ αν δεν δώσει έγκριση και η La Liga. Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ένα πρόσωπο που ήρθε σε επαφή με κρούσμα, θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον τρεις μέρες σε καραντίνα και να παραδώσει ένα αρνητικό τεστ, πριν επιστρέψει στο γήπεδο ή το προπονητικό κέντρο.