Μπενζεμά: Παραπέμφθηκε σε δίκη για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά

Κατηγορίες για απόπειρα εκβίασης του Ματιέ Βαλμπουενά αντιμετωπίζει ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα παραστεί σε δίκη.

Μπενζεμά: Παραπέμφθηκε σε δίκη για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά

Νέα εξέλιξη έλαβε χώρα στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, που χρονολογείται από το 2015. Και αυτό γιατί η Εισαγγελία των Βερσαλιών απήγγειλε την κατηγορία της εκβίασης στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος καλείται να παραστεί σε δίκη μαζί με άλλους τέσσερις κατηγορούμενους.

Η εν λόγω υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο προ πενταετίας, αφορά σε βίντεο ερωτικού περιεχόμενου με τον νυν άσο του Ολυμπιακού πρωταγωνιστή, από τον οποίο ζητήθηκε να καταβάλλει μεγάλο χρηματικό ποσό, για να μην διαρρεύσει από αυτούς που το είχαν στην κατοχή του.

Τότε ενεπλάκη στην υπόθεση ο Καρίμ Μπενζεμά, «κολλητός» του Βαλμπουενά, ο οποίος τον πίεζε για να καταβάλλει το ποσό στους εκβιαστές, προκειμένου «να έχει το κεφάλι του ήσυχο». Από την διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο, προέκυψαν στοιχεία που θέλουν τον Μπενζεμά να λειτουργεί σε συνεννόηση με αυτούς που είχαν το βίντεο στην κατοχή τους !

Είτε επειδή απλά τους γνώριζε και λειτούργησε ως διαμεσολαβητής για να βγάλει από την δύσκολη θέση τον Βαλμπουενά, είτε επειδή ενήργησε για λογαριασμό τους και για άγνωστο λόγο θέλησε να βλάψει εκουσίως τον τότε συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας. Από την πλευρά του ο Βαλμπουενά έχει διακόψει τις σχέσεις του με τον Μπενζεμά και δεν έχει γίνει κάποια κίνηση συμφιλίωσης εκατέρωθεν. Μένει να αποδειχθεί στην δίκη που θα λάβει χώρα το επόμενο διάστημα, το ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αυτήν την υπόθεση.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας