Τότεναμ: Ζήτησαν συγγνώμη για το κορονο-πάρτι οι Λαμέλα και Λο Σέλσο

Με ανάρτηση τους στα social media ο Λαμέλα και ο Λο Σέλσο απολογήθηκαν για το πάρτι που διοργάνωσαν κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς

Τότεναμ: Ζήτησαν συγγνώμη για το κορονο-πάρτι οι Λαμέλα και Λο Σέλσο

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το πάρτι που διοργάνωσαν τρεις παίκτες της Τότεναμ (Λαμέλα, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο) κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς.

Τότεναμ: Τρεις παίκτες της σε Πρωτοχρονιάτικο κορονο-πάρτι!

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Έρικ Λαμέλα και ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο απολογήθηκαν ζητώντας συγγνώμη για αυτή τους την κίνηση.

Συγκεκριμένα ο Λαμέλα έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για μία απόφαση που πήρα κατά τα Χριστούγεννα, την οποία μετανιώνω βαθύτατα. Μετά από αρκετή σκέψη, καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των ενεργειών μου και τον αντίκτυπο που έχει στους άλλους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους που εργάζονται σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και ντρέπομαι γνωρίζοντας ότι έχω απογοητεύσει ανθρώπους».

Από την πλευρά του ο Λο Σέλσο υποστήριξε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους – κατανοώ τις σπουδαίες θυσίες που κάνουν οι άνθρωποι για να διατηρούν ασφαλείς τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους, και ο εκνευρισμός που έχετε εκφράσει προς εμένα είναι δικαιολογημένος. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου, τις οποίες μετανιώνω πραγματικά. Επίσης, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς που δουλεύουν τόσο σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και θα κάνω ότι μπορώ για να θέσω ένα καλύτερο παράδειγμα στο μέλλον».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας