Τότεναμ: Τρεις παίκτες της σε Πρωτοχρονιάτικο κορονο-πάρτι!

Δυσφορία επικρατεί στις τάξεις της Τότεναμ για το γεγονός ότι τρεις ποδοσφαιριστές της (Λαμέλα, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο) βρέθηκαν μαζί με τον Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ πήραν μέρος σε Πρωτοχρονιάτικο κορονο-πάρτι 

Τότεναμ: Τρεις παίκτες της σε Πρωτοχρονιάτικο κορονο-πάρτι!

Λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της Λιντς (3-0) το κλίμα στην Τότεναμ δεν ήταν και τόσο εορταστικό.

Κι αυτό γιατί έγινε γνωστό ότι τρεις παίκτες της ομάδας (Λαμέλα, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο) εθεάθησαν, σε φωτογραφία, να διασκεδάζουν, σε κορωνο-πάρτι, την έλευση του νέου χρόνου, μαζί με τον, παίκτη της Γουέστ Χαμ, Λαντσίνι και παρουσία, τουλάχιστον, 15 ατόμων, ακόμη...

Για την παραβίαση του πρωτοκόλλου σχετικά με τον κορονοϊό, από τους τρεις παίκτες εκπρόσωπος της Λονδρέζικης ομάδας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας τους:

«Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι και καταδικάζουμε έντονα αυτήν την εικόνα που δείχνει μερικούς από τους παίκτες μας με φίλους μαζί τα Χριστούγεννα, γνωρίζοντας τις θυσίες που έκανε ο καθένας σε όλη τη χώρα για να παραμείνει ασφαλής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι κανόνες είναι σαφείς, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και υπενθυμίζουμε τακτικά σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό μας τα τελευταία πρωτόκολλα και τις ευθύνες τους να τηρούν και να δίνουν ένα παράδειγμα. Το θέμα θα εξεταστεί άμεσα από τη διοίκηση».

Eρωτηθείς σχετικά ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για «αρνητική έκπληξη», δηλώνοντας ότι «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μαθαίνοντας τα καθέκαστα».

Στο ματς με τα «παγώνια», εξάλλου, δεν έπαιξε κανείς τους. Ο Ρεγκιλόν έμεινε στον πάγκο κι οι άλλοι δύο ήταν εκτός αποστολής.

Από την πλευρά του ο Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του, μιλώντας για «λάθος» του.