Μπαρτσελόνα: Στην αποστολή για την Ουέσκα ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με την Ουέσκα, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Μπαρτσελόνα: Στην αποστολή για την Ουέσκα ο Μέσι

Στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν τέθηκε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε χάσει το παιχνίδι με την Εϊμπάρ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Το ευχάριστο για τον Ολλανδό προπονητή είναι ότι το ιατρικό επιτελείο άναψε το πράσινο φως για τον Μέσι.

Ο ποδοσφαιριστής ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον αστράγαλο και το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα επέτρεψε στον Ρόναλντ Κούμαν να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι με την Ουέσκα.

Έτσι ο Λιονέλ είναι στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Σιόβα. Μάλιστα ο Κούμαν προχώρησε και σε δηλώσεις για τον Αργεντινό σταρ. Ο προπονητής των Καταλανών τόνισε ότι ο Μέσι τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε κανονικά, ενώ έκανε και κάποιες ατομικές προπονήσει προκειμένου να βρεθεί σε καλή κατάσταση. Γι' αυτό και μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του για το παιχνίδι με την Ουέσκα.