Ομάρ Ελαμντελαουί: Πρώτη ιατρική ενημέρωση για την υγεία του

Ο γιατρός της Γαλατασαράι τοποθετήθηκε για την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης,

Ομάρ Ελαμντελαουί: Πρώτη ιατρική ενημέρωση για την υγεία του

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη ενημέρωση για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον γιατρό της Γαλατάσαραϊ. Ο Βεντάτ Κάγια μίλησε στους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για τον Νορβηγό δεξιό μπακ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε εκεί μετά από ατύχημα που είχε με πυροτέχνημα, το οποίο έσκασε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και τα μάτια.

«Έχει πληγές και στα δύο μάτια. Περισσότερο τραυματισμένο είναι το ένα. Υποβλήθηκε σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις. Τώρα νοσηλεύεται στο δωμάτιο του και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Η τωρινή κατάσταση του είναι καλύτερη από χτες, πιθανότατα θα χρειαστεί συνεχόμενες μικροεπεμβάσεις, αλλά αυτό θα καθοριστεί από τις εξετάσεις. Θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες αύριο (σ.σ. 2/1)», τόνισε ο Τούρκος γιατρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα κυκλοφορούν στον τουρκικό Τύπο φήμες, οι οποίες κάνουν λόγο για μεγάλη ζημιά στο ένα μάτι του πρώην άσου του Ολυμπιακού και κίνδυνο απώλεια όρασης. Τίποτα από αυτά βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε από τον γιατρό της ομάδας.

Πριν από λίγες ώρες, η Γαλατασαράι είχε ενημερώσει για το συμβάν ως εξής:

«Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν - ατύχημα - στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει καψίματα - εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας».