Μουρίνιο κατά Premier League: «Αντιεπαγγελματική η απόφαση για την αναβολή του Τότεναμ - Φούλαμ»

Νέα αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο κατά της απόφασης της Premier League για αναβολή του αγώνα της Τότεναμ με τη Φούλαμ λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου. Αυτή τη φορά όχι μέσω ανάρτησης στα social media, αλλά μέσω δηλώσεων στους δημοσιογράφους.

Μουρίνιο κατά Premier League: «Αντιεπαγγελματική η απόφαση για την αναβολή του Τότεναμ - Φούλαμ»

Επανήλθε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο θέμα της αναβολής του αγώνα Τότεναμ - Φούλαμ για τη 16η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, εξαιτίας του εντοπισμού κρουσμάτων κορονοϊού στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο χειρισμός της Premier League που οδήγησε στη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού μεταξύ των δύο λονδρέζικων ομάδων, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, μπήκε ξανά στο στόχαστρο του Πορτογάλου προπονητή των «σπιρουνιών».

Κι αυτό έγινε λίγες ώρες μετά τη χαρακτηριστική αντίδρασή του αμέσως μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης από τη διοργανώτρια αρχή, όπου είχε ειρωνευτεί το «καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου» για την οργάνωσή του!

Επική αντίδραση Μουρίνιο για την αναβολή του Τότεναμ - Φούλαμ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Σήμερα λοιπόν, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο «Special One» προέβη σε νέες δηλώσεις, μέσω των οποίων χαρακτηρίζει «αντιεπαγγελματικό» τον χειρισμό της διοργανώτριας αρχής, συμπληρώνοντας ότι το θέμα που προέκυψε θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί καλύτερα.

Αναλυτικά είπε στους ρεπόρτερ ενόψει του αυριανού (2/1, 14:30) εντός έδρας αγώνα με τη Λιντς για τη 17η αγωνιστική της Premier League: «Δεν θέλω να μιλάω πολύ για αυτό. Απλώς να πω ότι αισθάνομαι πως ήταν μια αντιεπαγγελματική απόφαση, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Προετοιμαζόμασταν για αυτό το παιχνίδι και τελικά δεν παίξαμε και ασφαλώς αυτό προκαλεί αναστάτωση στην εβδομαδιαία δουλειά μας».

«Οι προπονήσεις που προηγήθηκαν θα ήταν διαφορετικές αν γνωρίζαμε νωρίτερα ότι δεν θα παίξουμε το ματς. Πολλοί λένε ότι ήταν καλό για μένα που δεν έγινε η αναμέτρηση, αλλά για μένα το καλό θα ήταν μόνο αν ήξερα ότι δεν θα διεξαγόταν το παιχνίδι», κατέληξε, κριτικάροντας το γεγονός ότι η οριστικοποίηση της αναβολής του αγώνα γνωστοποιήθηκε λιγότερο από τρεις ώρες προτού γίνει η σέντρα.