Premier League: Aρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορoνοϊού με 18 θετικά τεστ

Τον υψηλότερο αριθμό θετικών τεστ, απ' όταν διεξάγει ελέγχους ανίχνευσης της πανδημίας, κατέγραψε η Premier League που ανακοίνωσε 18 δείγματα θετικά μεταξύ μελών των ομάδων της

Premier League: Aρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορoνοϊού με 18 θετικά τεστ

Ο κορονοϊός (και δη το νέο πιο μεταδοτικό στέλεχος του που πρωτοανιχνεύθηκε εκεί...) καλπάζει στην Αγγλία και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο.

Στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση βρέθηκε η Premier League που επιβεβαίωσε 18 θετικά τεστ μεταξύ των ελέγχων που διεξήγαγε.

Το υψηλότερο νούμερο όχι μόνο στην σεζόν έως τώρα, αλλά κι από όταν ξεκίνησαν οι έλεγχοι της για την επανέναρξη της παρελθούσης αγωνιστικής περίοδου.

Οι 18 θετικοί προέκυψαν από 1.279 ελέγχους μεταξύ παικτών και μελών των ποδοσφαιρικών τμημάτων των ομάδων από τις 21 έως τις 27 Δεκέμβρη και ξεπέρασε το ως τώρα, αρνητικό, ρεκόρ των 16 κρουσμάτων που είχαν διαγνωστεί το διάστημα 9 έως 15 Νοέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι τα ...προεόρτια ξεκίνησαν με την αναβολή του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον, το βράδυ της Δευτέρας, λόγω κρουσμάτων (Γκάμπριελ Ζεσούς και Κάιλ Γουόκερ, συν δύο μέλη του προπονητικού τιμ των γηπεδούχων).