«Ο Τούχελ υποψήφιος για την… Μπαρτσελόνα»

Λίγες ώρες μετά την απόλυσή του από την Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη ο Τόμας Τούχελ, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, μετά την Άρσεναλ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Μπαρτσελόνα.

«Ο Τούχελ υποψήφιος για την… Μπαρτσελόνα»

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την Παρί Σεν Ζερμέν- η οποία πήρε στη θέση του τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο- και οι δουλειές που απλώνονται μπροστά στον Γερμανό τεχνικό δεν έχουν προηγούμενο, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Παρί Ζεν Ζερμέν: Τέλος ο Τούχελ, πάει για Ποτσετίνο!

Η πρώτη ομάδα που έβαλε τον Τούχελ στη λίστα της ήταν ο Άρσεναλ, η πορεία της οποίας με τον Μίκελ Αρτέτα είναι απογοητευτική. Σειρά πήρε όμως η Μπαρτσελόνα…

Όπως αποκαλύπτει το Sky Sports, οι Καταλανοί σκέφτονται σοβαρά τον Γερμανό τεχνικό για την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους, καθώς υπό την καθοδήγηση του Ρόναλντ Κούμαν, δεν πάνε έτσι όπως θα ήθελαν και προσδοκούσαν.

Άρσεναλ: Υποψήφιος ο Τούχελ για… αντί-Αρτέτα

Δεν υπάρχει κάποια απόφαση ακόμα, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός θα συνεχίσει να αξιολογείται και να κρίνεται παιχνίδι το παιχνίδι, ωστόσο είναι δεδομένο πως η θέση του στην Μπαρτσελόνα είναι επισφαλής, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο φίλος του και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μπαρτομέου, αποτελεί παρελθόν και επίκεινται εκλογές!