Παρί Ζεν Ζερμέν: Τέλος ο Τούχελ, πάει για Ποτσετίνο!

Τέλος ο Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ετοιμάζεται να κλείσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Παρί Ζεν Ζερμέν: Τέλος ο Τούχελ, πάει για Ποτσετίνο!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμονή Χριστουγέννων, καθώς τα γαλλικά ΜΜΕ γνωστοποίησαν, ότι αποφασίστηκε η απόλυση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο των Παριζιάνων και πώς η διοίκηση του συλλόγου της «Πόλης του Φωτός» θα ανακοινώσει σύντομα τον αντικαταστάτη του.

Ποιος θα είναι ο διάδοχος; Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ετοιμάζει βαλίτσες για Παρίσι, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γερμανό τεχνικό που «πληρώνει» ουσιαστικά την κακή πορεία της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Τούχελ είχε αναλάβει την Παρί το καλοκαίρι του 2018 και την οδήγησε μέχρι και τον τελικό του Champions League την περασμένη σεζόν.

Τα αρνητικά αποτελέσματα, όμως, στο γαλλικό πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά, τον έχουν φέρει εδώ και καιρό σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίστηκε τελικά να γίνει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία στην περίοδο των εορτών και να μην περιμένουν οι άνθρωποι της Παρί το 2021 για να προχωρήσουν στον Ποκετίνο.

Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή του Βραζιλιάνου Λεονάρντο που «λύνει και δένει» στον σχεδιασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Θεωρείται ως η πιο ενδεδειγμένη λύση για τον πάγκο των Παριζιάνων, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Ποτσετίνο κόντεψε να πάρει το πρωτάθλημα με την Τότεναμ πριν από δύο χρόνια, ενώ είχε φτάσει και στον τελικό του Champions League τη σεχόν 2018-19.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν, ίσως και εντός της ημέρας.