Premier League: Βρέθηκαν επτά νέα κρούσματα κορονοϊού

Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Premier League.

Premier League: Βρέθηκαν επτά νέα κρούσματα κορονοϊού

Επτά άτομα βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό μετά τον τελευταίο γύρο των 1.569 τεστ που υποβλήθηκαν οι ομάδες της Premier League (παίκτες και προσωπικό) στο διάστημα από 14-20 Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (21/12) από τη διοργανώτρια αρχή.

Η Λίγκα όπως πράττει από την έναρξη αυτής της διαδικασίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα κανένα από τα ονόματα ή, τους συλλόγους, ωστόσο, επισήμανε ότι θα τεθούν σε καραντίνα για 10 ημέρες.

Από τότε που ξεκίνησε η σεζόν, περισσότεροι από 100 άνθρωποι στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Αγγλίας έχουν διαγνωστεί με Covid-19 στους 16 γύρους των τεστ που έχουν πραγματοποιηθεί.

Η Νιουκάστλ είχε ένα ξέσπασμα των κρουσμάτων σε μέλη της ομάδας και του προσωπικού στις αρχές του μήνα, γεγονός που ανάγκασε το κλαμπ να κλείσει τις προπονητικές εγκαταστάσεις και να αναβληθεί το ματς πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα.

Την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής των «ανθρακωρύχων», Στις Μπρους, υποστήριξε ότι δύο παίκτες δεν έχουν συνέλθει ακόμη από την επίδραση του ιού, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να επισημαίνουν τη Δευτέρα ότι ο αρχηγός Τζαμάαλ Λάσελς και ο ακραίος επιθετικός Αλάν Σεν-Μαξιμέν είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί.