Μίλαν: Θέλει δανεικό τον Γιόβιτς από την Ρεάλ

Τον 22χρονο Σέρβο επιθετικό Λούκα Γιόβιτς θα επιδιώξει να αποκτήσει δανεικό από την Ρεάλ, η Μίλαν

 Μίλαν: Θέλει δανεικό τον Γιόβιτς από την Ρεάλ

Μια από τις ηχηρές μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου για λογαριασμό της Ρεάλ ήταν ο Λούκα Γιόβιτς. Στα χαρτιά τουλάχιστον, αφού στην πράξη, ο 22χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, μετρά μόνο πέντε συμμετοχές με την φανέλα της «βασίλισσας» και δεν υπολογίζεται για την συνέχεια της σεζόν από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Της περίστασης επιδιώκει να επωφεληθεί η Μίλαν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo» στην Ισπανία οι ρ0σονέρι έχουν ήδη κάνει κίνηση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για το υπόλοιποι της περιόδου. Πρόθεση των Ιταλών είναι να φέρουν τον Σέρβο στράικερ στο Μιλάνο, για να αποτελέσει τον παρτενέρ του αναγεννημένου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η χρονική συγκυρία, πάντως, φέρνει και τους σύο παίκτες να αναρρώνουν από τραυματισμό, ωστόσο αμφότεροι υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμοι με το νέο έτος για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Μένει να διαπιστωθεί αν θα ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ώστε άμεσα να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γιόβιτς στην Ιταλία.