Τούχελ: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να παίξει την Κυριακή (20/12) με τη Λιλ»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, ανέφερε στη σημερινή (15/12) συνέντευξη Τύπου ότι ο Νεϊμάρ μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα από τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί κόντρα στη Λιλ την Κυριακή (20/12).

Τούχελ: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να παίξει την Κυριακή (20/12) με τη Λιλ»

Ελπίδες για πρόωρη επιστροφή του Νεϊμάρ στην αγωνιστική δράση τρέφει ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού που έκαναν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων.

Ο διεθνής άσος χτύπησε στον αστράγαλο από ένα μαρκάρισμα του Τιάγκο Μέντες στο παιχνίδι των «πρωτευουσιάνων» κόντρα στη Λιόν την περασμένη Κυριακή και αποχώρησε δακρυσμένος με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεών του έδειξαν ότι δεν υπέστη κάταγμα και δεν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι του αστραγάλου του. Οι πληροφορίες, ωστόσο, ανέφεραν ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στις εναπομείναντες αναμετρήσεις της Παρί στο υπόλοιπο του 2020.

Παρόλα αυτά, κατά την διάρκεια της σημερινής (15/12) συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των πρωταθλητών, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Νεϊμάρ μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και στο Κυριακάτικο (20/12) ματς πρωταθλήματος με τη Λιλ, αλλά ξεκαθάρισε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά και τις νέες εξετάσεις του ποδοσφαιριστή, που θα γίνουν αύριο (16/12).

«Δεν είναι απίθανο να παίξει ξανά πριν από την διακοπή, θα προσπαθήσει για την Λιλ. Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις εξετάσεις την Τετάρτη (16/12). Θα δώσουμε αργότερα περισσότερες πληροφορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον τραυματισμό του Μαρκίνιος και την επιστροφή του Βραζιλιάνου στόπερ, ο Τούχελ σημείωσε: «Ελπίζω να μπορεί να παίξει με την Λιλ. Αυτός είναι ο στόχος».