Νεϊμάρ: Σοβαρός τραυματισμός, έφυγε δακρυσμένος από το γήπεδο (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε 1-0 από τη Λιόν, σε έναν αγώνα όπου στα τελευταία λεπτά τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος με φορείο!

Νεϊμάρ: Σοβαρός τραυματισμός, έφυγε δακρυσμένος από το γήπεδο (vid)

Την ήττα με 1-0 από τη Λιόν γνώρισε η Παρί που περιμένει ωστόσο να μάθει τι συνέβη με τον Νεϊμάρ και τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου άσου.

Το ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1 ανέδειξε νικήτρια την Λιόν, με 1-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».

Αποτέλεσμα που έφερε τα πάνω κάτω στις πρώτες θέσεις, με τους «λιονέ» να «πιάνουν» στο «ρετιρέ» την Λιλ και την Παρί να…πέφτει στην τρίτη θέση.

Η δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα για την Παρί (πρώτη από την Μαρσέιγ στις αρχές του Σεπτεμβρίου) και τέταρτη συνολικά (από Μονακό και Λανς οι άλλες δύο) προήλθε από το γκολ του Καντεβέρε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκρινμένα στο 35’.

Βέβαια στην Παρί ανησυχούν και για την κατάσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος έφυγε δακρυσμένος από το γήπεδο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, δείχνοντας ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Μέντεζ αποβλήθηκε για το μαρκάρισμά του στον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος αποχώρησε δακρυσμένος και με φορείο από το γήπεδο.