Γλίτωσε τα χειρότερα ο Νεϊμάρ, προλαβαίνει τα ματς με Μπαρτσελόνα (vid)

Σύμφωνα με την έγκυρη «L' Equipe» o τραυματισμός του Νεϊμάρ δεν είναι όσο σοβαρός φοβήθηκαν αρχικά οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Νεϊμάρ, προλαβαίνει τα ματς με Μπαρτσελόνα (vid)

Περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Νεϊμάρ, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τη Λιόν. Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της έγκυρης «L' Equipe», κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στις εκδηλώσεις της Παρί από το νέο έτος.

Στο συγκεκριμένο ματς πρωταθλήματος ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Τιάγκο Μέντες (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90'+9') και αποχώρησε κλαίγοντας με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Προς στιγμή υπήρξαν φόβοι για μεγάλη ζημιά, ωστόσο, οι εξετάσεις που έκανε ο παίκτης τη Δευτέρα (14/12) έδειξαν ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα όλα τα υπόλοιπα ματς του 2020 με Λοριάν (16/12), Λιλ (20/12) και Στρασμπούρ (23/12), καθώς τα πρώτα του 2021 με Σεντ Ετιέν (6/1) και Μπρεστ (10/1).

Νεϊμάρ: Σοβαρός τραυματισμός, έφυγε δακρυσμένος από το γήπεδο (vid)

Σύμφωνα πάντα με τη «L' Equipe» θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις 13 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, όπερ σημαίνει ότι θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τα δύο ματς με αντίπαλο την πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα, στις 16 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη και στις 10 Μαρτίου στο Παρίσι.

H ήττα από τη Λιόν έφερε τα πάνω κάτω στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Ligue 1, με τους «λιονέ» να πιάνουν στην κορυφή τη Λιλ και την Παρί να πέφτει στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Η δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα για την Παρί (πρώτη από τη Μαρσέιγ στις αρχές του Σεπτεμβρίου) και τέταρτη συνολικά (από Μονακό και Λανς οι άλλες δύο) προήλθε από το γκολ του Καντεβέρε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 35’.