Και σε δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε σε 9ετή φυλάκιση ο Ρομπίνιο για υπόθεση βιασμού

Το Εφετείο του Μιλάνου καταδίκασε σε 9 χρόνια φυλάκιση τον Ρομπίνιο για υπόθεση βιασμού του 2013.

Και σε δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε σε 9ετή φυλάκιση ο Ρομπίνιο για υπόθεση βιασμού

Βαρύς ο πέλεκυς από το Εφετείο του Μιλάνου για τον πρώην άσο των «ροσονέρι» και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρομπίνιο. Οι δικαστές καταδίκασαν τον πάλαι ποτέ Βραζιλιάνο άσο σε 9 χρόνια ποινή φυλάκισης για ομαδικό βιασμό ενός 23χρονου κοριτσιού το 2013.

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και σε έναν φίλο του Ρομπίνιο, τον Ρικάρντο Φάλκο.

Από την δικαστική διαδικασία διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου, ότι ο Ρομπίνιο μαζί με άλλους πέντε φίλους του (δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι τέσσεροι) μέθυσαν μία 23χρονη από την Αλβανία και στη συνέχεια την βίασαν ομαδικά!

Οι δικηγόροι του Ρομπίνιο στην προσπάθειά τους να αποδειξουν ότι ο πελάτης τους είναι αθώος, παρουσίασαν φωτογραφίες από τους λογαριασμούς που έχει το θύμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να δείξουν ότι η κοπέλα έπινε αλκοόλ.

Τελικά, οι δικαστές δεν πείστηκαν ούτε σε δεύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσουν την ετυμηγορία που εκδόθηκε πριν από τρία χρόνια στο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με το Εφετείο, ο Ρομπίνιο και ο φίλος του εξέθεσαν το 23χρονο κορίτσι σε επαναλαμβανόμενες ταπεινώσεις και πράξεις σεξουαλικής βίας.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα κληθεί να πληρώσει και 60 χιλιάδες ευρώ στο θύμα (όπως και ο φίλος του), το οποίο - σύμφωνα με την υπεράσπιστη του κοριτσιού - ακόμα δεν έχει συνέλθει ψυχολογικά, κάτι που αποδέχτηκε η «έδρα».

Να θυμίσουμε ότι η Σάντος λόγω των μπλεξιμάτων του Ρομπίνιο με τη δικαιοσύνη για ένα τ όσο σοβαρό ζήτημα, σταμάτησε τη συνεργασία μαζί του.

Οι δικηγόροι του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν και σε τρίτο βαθμό, στο Ανώτατο Δικαστήριο.