Καμπιάσο: «Αποκλείεται να υπάρξει συνεννόηση της Ρεάλ με τη Γκλάντμπαχ»

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο με δηλώσεις του απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεννόηση της Ρεάλ με τη Γκλάντμπαχ την τελευταία αγωνιστική.

Καμπιάσο: «Αποκλείεται να υπάρξει συνεννόηση της Ρεάλ με τη Γκλάντμπαχ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε ξανά από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και έχει μπλέξει σε περιπέτειες στον όμιλο του Champions League. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Ίντερ επί της Γκλάντμπαχ η "Βασίλισσα" βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Καθοριστικής σημασίας για τον όμιλο είναι η τελευταία αγωνιστική με τη Γκλάντμπαχ να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με οκτώ βαθμούς και την ακολουθούν με επτά Σαχτάρ και Ρεάλ, ενώ η Ίντερ είναι στους πέντε βαθμούς.

Από το βράδυ της Τρίτης αναπτύσσονται πολλά σενάρια για το τι μπορεί να συμβεί και την τελευταία αγωνιστική και ένα από αυτά θέλει τη Ρεάλ να έρχεται σε συνεννόηση με τη Γκλάντμπαχ για να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ωστόσο, με δηλώσεις του απέκλεισε αυτό το σενάριο.

«Είναι αδύνατον να υπάρξει «biscotto» μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ. Εάν έχεις παίξει στη Ρεάλ, το ξέρεις. Η Ρεάλ δεν μπορεί να αποδεχτεί να περάσει ως δεύτερη στην επόμενη φάση», υπογράμμισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού. «Η Ρεάλ παίζει πάντα για να νικάει, ακόμη κι όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι ήττα ή ισοπαλία. Το επόμενο ματς θα είναι τελικός», είπε ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος.