Κίκε Σετιέν: «Δεν με αποζημίωσαν, ούτε μου πρόσφεραν κάτι»

Ο Κίκε Σετιέν από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε κάνει γνωστό πως θα κινηθεί νομικά κατά της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο που απολύθηκε από την ομάδα της Βαρκελώνης. Τι δήλωσε ο 62χρονος προπονητής.

Κίκε Σετιέν: «Δεν με αποζημίωσαν, ούτε μου πρόσφεραν κάτι»

Νομικά εναντίον της Μπαρτσελόνα έχει κινηθεί ήδη ο Κίκε Σετιέν καταγγέλλοντας τον τρόπο με τον οποίο απολύθηκε πριν από λίγους μήνες.

Ο 62χρονος τεχνικός για ακόμη μια φορά, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το πως αντιμετωπίστηκε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, που τον απέλυσε χωρίς να του καταβάλει αποζημίωση, με τον Σετιέν να έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Ο προπονητής υποστηρίζει πως ουδείς από τη διοίκηση δεν τον ενημέρωσε ευθέως ότι θα απολυθεί.

«Η διοίκηση δεν με κάλεσε καν για να μου πει πως απολύομαι. Δεν με αποζημίωσαν, ούτε καν μου πρόσφεραν κάτι. Έχω κινηθεί ήδη νομικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κίκε Σετιέν, ο οποίος από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γνωστοποιήσει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Ο Κίκε Σετιέν τότε είχε πει πως του γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 16/09 η απόλυσή του, ενώ η Μπαρτσελόνα το είχε δημοσιοποιήσει ένα μήνα πριν!

Είχε προσθέσει δε, πως οι τρεις βοηθοί του, Έντερ Σαράμπια, Γιόν Πάσκουα και Φραν Σότο, θα τοποθετηθούν σε άλλα πόστα, ώστε να μην τους καταβάλει ο σύλλογος αποζημίωση!