Κλοπ: «Ευτυχισμένος αν μείνει και την επόμενη σεζόν ο Βαϊνάλντουμ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα για τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ εκφράζοντας την ευχή του να τον έχει και στο μέλλον στη Λίβερπουλ

Κλοπ: «Ευτυχισμένος αν μείνει και την επόμενη σεζόν ο Βαϊνάλντουμ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το ότι ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ βρίσκεται ακόμα στη Λίβερπουλ, τη στιγμή που ήταν κοντά στη Μπαρτσελόνα.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως θα ήθελε να έχει τον παίκτη του και την επόμενη χρονιά μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα γι' αυτόν.

«Θα ήμουν ευτυχισμένος αν έμενε και τη νέα σεζόν. Είμαι χαρούμενος μαζί του κι αυτό μπορείτε να δείτε και από τις ενδεκάδες της ομάδας σε κάθε ματς. Είναι πάντα καλός. Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά κακά του παιχνίδια και έχει παίξει σε πολλές θέσεις για εμάς. Διανύει μια καλή περίοδο και ελπίζουμε να συνεχιστεί. Εφόσον δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, όλα είναι πιθανά και εγώ είμαι αισιόδοξος.

Ο Τζίνι είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω προπονήσει και ένα εξαιρετικό άτομο. Η επαγγελματική μας σχέση δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είχαμε παρόμοιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Εμρε Τσαν για παράδειγμα. Έδωσε τα πάντα μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου του.

Ο Τζίνι θα κάνει το ίδιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό και δεν πρόκειται να επηρεάσει την σχέση μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων».