Θάνατος Μαραντόνα: Η Πρεσβεία της Αργεντινής άνοιξε εικονικό βιβλίο συλλυπητηρίων

Η Πρεσβεία της Αργεντινής άνοιξε εικονικό βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα μηνύματα. 

Θάνατος Μαραντόνα: Η Πρεσβεία της Αργεντινής άνοιξε εικονικό βιβλίο συλλυπητηρίων

Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη και βύθισε στο πένθος εκατομμύρια θαυμαστές του-και όχι μόνο.

Για όσους τον έζησαν, με τον θάνατό του έσβησε κι ένα κομμάτι της αγάπης τους για το ποδόσφαιρο. Και καθώς ο Μαραντόνα ήταν και σύμβολο, ένας επαναστάτης του καιρού, η απώλεια του βαραίνει ακόμη περισσότερο.

Τα τελευταία λόγια του Μαραντόνα προτού «φύγει» από τη ζωή

Για αυτό και τόσο στην Αργεντινή όσο και στη Νάπολη, όπου λατρεύτηκε ως θεός οι εικόνες θλίψης και πένθους ξεπερνούν τις συνηθισμένες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Φυσικά εκείνοι που θρηνούν περισσότερο είναι οι συμπατριώτες του τους οποίους είχε κάνει πολλάκις υπερήφανους με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα.

Για τους θαυμαστές του στην Ελλάδα η Πρεσβεία της Αργεντινής στην Αθήνα άνοιξε εικονικό βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνει τα μηνύματα.

Η ανακοίνωση της Πρεσβείας

Η Πρεσβεία της Αργεντινής Δημοκρατίας με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει ότι ο Diego Armando Maradona, Σύμβολο του Αθλητισμού της λαϊκής κουλτούρας της Αργεντινής και όλων των Αργεντίνων, πέθανε στις 25 Νοεμβρίου του 2020. Κηρύχθηκε Εθνικό Πένθος από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2020.

Ένα εικονικό βιβλίο συλλυπητηρίων θα ανοίξει και θα λαμβάνονται μηνύματα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας