Ο δικηγόρος του Μαραντόνα ζητάει έρευνα για το θάνατο του (pic)

Ο δικηγόρος Ματίας Μόρλα εξέφρασε απορίες για τους χειρισμούς των γιατρών και των διασωστών στην προσπάθεια να κρατηθεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα στη ζωή και ζητά έρευνα για το θάνατο του.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα ζητάει έρευνα για το θάνατο του  (pic)

Συγκλονισμένη είναι η Παγκόσμια κοινή γνώμη από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά ο δικηγόρος του εκφράζει έντονες αντιρρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι διασώστες και οι γιατροί την προσπάθεια για να κρατηθεί ο «Ντιεγκίτο» στη ζωή.

Ο Ματίας Μόρλα, φίλος και δικηγόρος του Αργεντινού άσου, κάνει λόγο για αμέλεια του προσωπικού που φρόντιζε τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία λόγια του Μαραντόνα προτού «φύγει» από τη ζωή

Μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε μίλησε για «εγκληματική ηλιθιότητα» και ζητά να ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Αργεντινού θρύλου.

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις.

Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα.

Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος.

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος»

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας