Έξαλλος ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με γνωστή εταιρία ηλεκτρονικού παιχνιδιού!

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ζήτησε εξηγήσεις από γνωστή εταιρία ηλεκτρονικού παιχνιδιού που χρησιμοποιεί το όνομά του σε πασίγνωστο παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Έξαλλος ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με γνωστή εταιρία ηλεκτρονικού παιχνιδιού!

Έξαλλος είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Έξαλλος με όσους, όπως ισχυρίζεται, χρησιμοποιούν το όνομά του για να βγάλουν χρήματα! Σε ποιους αναφέρεται; Σε μία από τις πιο γνωστές εταιρίες, ίσως και την πιο γνωστή, στον πλανήτη που έχει βγάλει ηλεκτρονικά παιχνίδια ποδοσφαίρου για κονσόλες και έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές!

Μολονότι το όνομα του Σουηδού στράικερ χρησιμοποιείται εδώ και... 20 χρόνια από την εν λόγω εταιρία, θυμήθηκε εν έτει 2020 να κάνει τα παράπονά του και να τονίσει πώς θα προχωρήσει σε έρευνα, έτσι ώστε να πληροφορηθεί τους λόγους που χρησιμοποιείται το όνομά του δίχως να έχει δώσει ο ίδιος άδεια.

«Ποιος έδωσε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομα και το πρόσωπό μου; Η Fifpro; Δεν νομίζω να είμαι μέλος της Fifpro και αν είμαι, μπήκα εκεί χωρίς να το ξέρω. Δεν επέτρεψα ποτέ στην FIFA ή την Fifpro να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία όλα αυτά τα χρόνια. Ηρθε η ώρα για έρευνα», είπε χαρακτηριστικά ο άσος της Μίλαν.

Να λοιπόν που ο Ιμπραϊμοβιτς έχει πάντοτε τον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Σε μία περίοδο που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 μέρες λόγω τραυματισμού, κατάφερε να ξανατραβήξει πάνω του τα βλέμματα με την επίθεση που εξαπέλυσε, επειδή το όνομά του βρίσκεται σε ηλεκτρονικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι!