Premier League: Κορυφή η Τότεναμ του Μουρίνιο νικώντας (2-0) την Σίτι του Γκουαρντιόλα (highlights)!

Η Τότεναμ είναι επικεφαλής της βαθμολογία της Premier League μετά την, εντός έδρας, επικράτηση της με 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα που έμεινε 8 πόντους πίσω, πριν έρθει στο «Καραϊσκάκη»!

Premier League: Κορυφή η Τότεναμ του Μουρίνιο νικώντας (2-0) την Σίτι του Γκουαρντιόλα (highlights)!

Μεγάλης σημασίας νίκη σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο ήταν για την Τότεναμ η επικράτηση της με 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, εντός έδρας για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Όχι μόνο γιατί η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας (εν αναμονή του σημερινού αγώνα της Λίβερπουλ) ή γιατί άφησε εκείνη του άσπονδου αντίπαλου του, Πεπ Γκουαρντιόλα στο -8 (με ματς λιγότερο) αλλά γιατί δείχνει ότι έχει φιλοδοξίες για μεγάλα πράγματα!

Τα «σπιρούνια», προηγήθηκαν (5’) με το γκολ του Σον (11ο φετινό σ’ όλες τις διοργανώσεις του Κορεάτη...) από ασίστ του Εντομπέλε και «τελείωσαν' το ματς μια αγωνιστική ώρα αργότερα (65') μετον Λο Σέλσο (από ασίστ του Χάρι Κέιν) 35... δεύτερα μετά την είσοδο του!

Ενδιάμεσα οι «πολίτες» - στον τελευταίο τους αγώνα πριν έρθουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» να παίξουν με τον Ολυμπιακό – είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν «φλύαροι», ενώ είδαν γκολ του Λαπόρτ ν’ ακυρώνεται μέσω VAR για χέρι του Γκαμπριέλ Ζεσούς που προηγήθηκε.

Για τους νικητές που θυμίζουν ομάδα... Μουρίνιο, ένα χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Πορτογάλο, η μόνη «σκιά» ήταν ο τραυματισμός τους Αλντερβάιρελντ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ (λ. τρ. 81’ Ροντόν), Ντάιερ, Ρεγκιγιόν, Σισοκό, Χόιμπεργκ, Εντομπέλε (65’ Λο Σέλσο) Μπερχβάιν (73’ Λούκας Μόουρα), Σον, Κέιν

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόντρι, Ντε Μπράινε, Μπερνάρντο Σίλβα (72’ Φόντεν), Μαχρεζ (72’ Στέρλνιγκ), Τόρες, Ζεζούς