Κλοπ: «Δεν είμαι φίλος των διεθνών διαλειμμάτων»

Πυρ και μανία ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ με τις διακοπές των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Παράπονα και για τις αλλαγές στην Premier League

Κλοπ: «Δεν είμαι φίλος των διεθνών διαλειμμάτων»

Η Λίβερπουλ σε αυτή τη διακοπή είδε τρεις παίκτες της να τραυματίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες και έναν να βγαίνει εκτός λόγω κορονοϊού.

Οι Τζο Γκόμεζ, Τζόρνταν Χέντερσον και Άντριου Ρόμπερτσον είναι τραυματίες, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, είναι θετικός στον κορονοϊό!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ είπε:

«Δεν αφορά εμένα ή την Λίβερπουλ. Πρόκειται για την υγεία των παικτών. Δεν είμαι φίλος των διεθνών διαλειμμάτων. Για εμάς, δεν ήταν μια καλή διακοπή. Έχουμε χάσει παίκτες. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι απλώς μια εξήγηση.

Διανύουμε μια σεζόν που έχει μειωθεί κατά τέσσερις εβδομάδες, αλλά διατηρεί τον ίδιο αριθμό αγώνων. Φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει αλλάξει με τον κορονοϊό, αλλά τα δύο πράγματα που δεν έχουν αλλάξει είναι το πρόγραμμα της Premier League και οι τρεις αλλαγές κατά την διάρκεια των αγώνων.

Πριν από την έναρξη της σεζόν, ορισμένοι πίστευαν ότι θα ήταν πλεονέκτημα να επιμείνουμε στον κανόνα των πέντε αλλαγών. Αλλά το ερώτημα δεν ήταν ποτέ, ποιος θα έχει πλεονέκτημα. Όλες οι άλλες χώρες το έχουν κάνει.

Όπως η Ιταλία, όπου η Γιουβέντους και η Ίντερ, έχουν τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά οι άλλοι σύλλογοι είπαν επίσης ότι χρειάζονται τις πέντε αλλαγές. Για ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League και στο Europa League, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος, μοιάζουν με τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο».