«Ο Ράμος φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης κατά 80%»

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης. Την Δευτέρα (16/11) η συζήτηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Ο Ράμος φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης κατά 80%»

Είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για το τέλος μίας εποχής, καθώς ο Σέρχιο Ράμος είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «El Chiringuito», ο αρχηγός των «μερέχνες» δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση ανανέωση της ομάδας του, η οποία περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με μείωση αποδοχών 20%. Την ίδια στιγμή, ο Ισπανός αμυντικός ζητάει τριετές με 12 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Κάπως έτσι, οι πιθανότητες να αποχαιρετήσει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανέρχονται πια στο 80%, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ενώ ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν προτάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρονται η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι, με το τρέχον συμβόλαιο του Ράμος να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, εφόσον δεν υπογράψει πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τη «βασίλισσα», ο 34χρονος άσος έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει από τον Ιανουάριο του 2021 για το ερχόμενο καλοκαίρι με όποια ομάδα επιθυμεί.