«Ανυπόμονος» ν' αντιμετωπίσει τον Χάαλαντ ο Νεντελτσεάρου!

Ο Ρουμάνος, διεθνής, σέντερ μπακ, της ΑΕΚ, Ιονούτ Νεντελτσεάρου, μετά τα δύο γκολ και την μία ασίστ στο, φιλικό, 5-3 επί της Λευκορωσίας είπε ότι ανυπομονεί για τις μονομαχίες του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο Κυριακάτικο Ρουμανία - Νορβηγία για το Nations League

«Ανυπόμονος» ν' αντιμετωπίσει τον Χάαλαντ ο Νεντελτσεάρου!

Έχοντας πετύχει τα παρθενικά του τέρματα με το Ρουμανικό εθνόσημο στο στήθος (μετά από 11 συμμετοχές) στο φιλικό 5-3 επί της Λευκορωσίας, στο Πλοέστι, ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου ήταν το πρόσωπα το αγώνα και συγκέντρωσε τα φλας και τα μικρόφωνα μπροστά του

Ο, νεαποκτηθείς, Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, της ΑΕΚ, που διάνθισε την παρουσία του στο ματς και με μία ασίστ, εκτός από τα δύο γκολ (31', 55'), ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μίλησε για τα συμπεράσματα του από την αναμέτρηση αρχικά δίχως θριαμβολογίες:

«Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο, δεν περίμενα να τελειώσω το ματς με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Θα δουλέψω περισσότερο στο μέλλον. Ήταν δύσκολο για εμένα που έχασα το ματς κόντρα στην Ισλανδία, ήταν δύσκολο να κάθομαι και να το βλέπω από την τηλεόραση. Αυτές ήταν οι συνθήκες, δεν είχα επιλογή» ανέφερε συγκεκριμένα.

Στην συνέχεια ο Νεντελτσεάρου, μίλησε για το Κυριακάτικο παιχνίδι της Ρουμανίας με την Νορβηγία, στο πλαίσιο του Nations League, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με το αστέρι της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Δίχως να δείξει το παραμικρό...δέος για τον Σκανδιναβό, που θεωρείται από τους κορυφαίους ειπθετικούς παγκοσμίως και το πιστοποίησε στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων σκοράροντας (απόντος του Νεντελτσεάρου) τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στο 4-0 του Όσλο.

«Έχω αντιμετωπίσει κι άλλους δύσκολους αντιπάλους, ανυπομονώ για την μάχη με τον Χάαλαντ. Αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν να νιώθεις ποδοσφαιριστής» δήλωσε ο στόπερ της «Ένωσης».