Γιακουμάκης: Προελαύνει στην Ολλανδία με τη Φένλο

Απτόητος συνεχίζει την πορεία του στη Eredevisie ο Γιώργος Γιακουμάκης καθώς έφτασε τα επτά γκολ με τη φανέλα της Φένλο

Γιακουμάκης: Προελαύνει στην Ολλανδία με τη Φένλο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης φαίνεται πως βρήκε την ποδοσφαιρική... Ιθάκη του στην Ολλανδία. Ο διεθνής επιθετικός, αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της Φένλο, που έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στα «σαλόνια» του ολλανδικού ποδοσφαίρου, καθώς σκοράρει «κατά βούληση» και οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του.

Νικητήριο γκολ και χαμένο πέναλτι ο Γιακουμάκης για την Φένλο!

Εχθές (7/11) η Φένλο υποδέχθηκε την Χεράκλες Αλμέλο σε ένα από τα πιο καθοριστικά ματς της περιόδου, δεδομένου ότι οι δύο αντίπαλοι έχουν κοινό στόχο να μείνουν στην κατηγορία. Και μπορεί στο 24ο λεπτό να έχασε πέναλτι, όμως στο 67` έδωσε ασίστ στον Φαν Κρούϊ για το προβάδισμα με 2-1, ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, πέτυχε το καθοριστικό γκολ με το οποίο η Φένλο πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».

Με το γκολ αυτό, ο Γιακουμάκης έφθασε τα επτά τέρματα (σ.σ. έχει σκοράρει δύο φορές με πέναλτι) και έχει σημειώσει περισσότερα από τα μισά (σ.σ. 13) γκολ της Φένλο στο πρωτάθλημα, ενώ είναι στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Βραζιλιάνο, Ντανίλο της Τβέντε, ο οποίος έχει «βρει δίχτυα» οκτώ φορές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ