Ανρί: «Όταν θα φύγει ο Μέσι, θα κλαίτε»

Ο Τιερί Ανρί υποστήριξε τον Λιονέλ Μέσι και απάντησε στην κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα για την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα.

Ανρί: «Όταν θα φύγει ο Μέσι, θα κλαίτε»

Έντονη κριτική δέχεται ο Λιονέλ Μέσι αυτή την περίοδο. Η κάμερα έπιασε τον άσο της Μπαρτσελόνα να... περπατάει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου των ώρα που παίκτης της ουκρανικής ομάδας περνούσε από δίπλα του!

Μάλιστα, στο παιχνίδι με την Μπέτις του Σαββάτου (7/11) ο Αργεντινός έμεινε στον πάγκο, με τον Ρόναλντ Κούμαν να αρνείται ότι είχε σχέση με το παραπάνω περιστατικό.

Στο πρόσωπο του Τιερί Ανρί, πάντως, ο Μέσι έχει βρει ένα θερμό υποστηρικτή, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Γάλλου:

«Όταν κάποιος έχει να πει κάτι για τον Μέσι για οποιοδήποτε λόγο, γελάω. Γελάω γιατί ξεχνάνε πως τον περασμένο μήνα έπαιξε με την Εθνική κόντρα στον Ισημερινό και την Βολιβία. Και με την Βολιβία δεν μπορείς να περπατάς. Κανείς δεν βάζει την συζήτηση πως πήρε μία πτήση 12 ωρών για να επιστρέψει.

Στο Clasico πέντε ή έξι φορές έκανε τάκλιν στο κόρνερ αλλά δεν είναι... είδηση. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Αν ψάχνεις να βρει κάτι, υπάρχει ένας που πρέπει να τον αφήσεις ήσυχο. Και αυτός είναι ο Μέσι. Αφήστε τον ήσυχο, γιατί όταν δεν θα είναι πια στο γήπεδο, όταν θα κλαίτε»