Μπαρτσελόνα: Στον πάγκο με την Μπέτις ο Μέσι (pic, vid)!

O Ρόναλντ Κούμαν άφησε στον πάγκο τον Λιονέλ Μέσι, κόντρα στην Μπέτις, με τον βοηθό του να εξηγεί ότι δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, αλλά «έλλειμα φρεσκάδας»

Μπαρτσελόνα: Στον πάγκο με την Μπέτις ο Μέσι (pic, vid)!

Η είδηση στην αναμέτρηση μεταξύ Μπαρτσελόνα και Έιμπαρ βγήκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης αφού από την 11αδα απουσίαζε το όνομα του Λιονέλ Μέσι που έμεινε στον πάγκο με τους αναπληρωματικούς.

Στους δημοσιογράφους που έσπευσαν να ρωτήσουν αν υπάρχει θέμα τραυματισμού του αρχηγού των «μπλαουγκράνα» ο βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν, Άλφρεντ Σρόιντερ, απάντησε: «Δεν υπάρχει τραυματισμός, αλλά έλλειμα φρεσκάδας...»

Όλα αυτά την επομένη που έγινε θέμα στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Ανδαλουσιάνους ότι στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, μεσοβδόμαδα, για το Champions League,... περπάταγε σε κάποιες στιγμές.

Ο Ρόναλντ Κούμαν στην συνέντευξη Τύπου το αρνήθηκε, είπε ότι δεν θα δώσει «τροφή για ίντριγκα» με τον Αργεντινό, αλλά αφήνοντας τον στον πάγκο είναι σαν να υιοθέτησε, τελικά, την άποψη των δημοσιογράφων...