Μάρκο Ρόζε: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι πια η ομάδα που ξέραμε και θαυμάζαμε»

Μιλώντας ενόψει του αυριανού (27/10) αγώνα της Γκλάντμπαχ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας Μάρκο Ρόζε έκανε αναφορά στο πρόσφατο Clasico και την Μπαρτσελόνα.

Μάρκο Ρόζε: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι πια η ομάδα που ξέραμε και θαυμάζαμε»

Τη Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται αύριο Τρίτη (27/10) η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και ο προπονητής της γερμανικής ομάδας Μάρκο Ρόζε κλήθηκε να μιλήσει γι' αυτή την πρόκληση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν από τον αγώνα.

Όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα πήγε και στο πρόσφατο Clasico ανάμεσα στους «μερένχες» και τη Μπαρτσελόνα, στο οποίο η ομάδα της Μαδρίτης ήταν η θριαμβεύτρια με εμφατικό διπλό (1-3) στο «Καμπ Νου».

Ο Ρόζε τόνισε ότι δεν είδε ολόκληρο το παιχνίδι αλλά κάποια αποσπάσματά του, εκφράζοντας την άποψή του ότι η τωρινή Μπάρτσα δεν έχει σχέση με την ομάδα που μεσουράνησε πριν από κάποια χρόνια στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

«Την ώρα του Clasico παίζαμε κι εμείς στη Γερμανία, γι' αυτό δεν μπόρεσα να δω όλο το ματς. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε ότι πλέον η Μπαρτσελόνα περνάει μια δύσκολη περίοδο και δεν είναι η ομάδα που όλοι ξέραμε και θαυμάζαμε».

Και πρόσθεσε ο 44χρονος προπονητής σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Τη Ρεάλ θα έχω την ευκαιρία να τη δω αύριο για 90 λεπτά, σκεπτόμενος τη δική μου ομάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο απέναντί τους, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».