Χαμένοι στην μετάφραση Πογκμπά, Καβάνι και Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ (vid)

Χρέη μεταφραστή ανέλαβε ο Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επειδή ο Ουρουγουανός Έντισον Καβάνι δεν καταλάβαινε τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πριν μπει ως αλλαγή στο ματς με την Τσέλσι.

Χαμένοι στην μετάφραση Πογκμπά, Καβάνι και Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ (vid)

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Έντινσον Καβάνι στον αγώνα της νέας του ομάδας με αντίπαλο την Τσέλσι (0-0) για την Premier League και έδωσε έτσι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο… Μάρτη!

Ο Ουρουγουανός πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με τους «μπλε», ωστόσο λίγο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο αδυνατούσε να καταλάβει τις οδηγίες του προπονητή του στον αγγλικό σύλλογο, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Την λύση έδωσε τελικά ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος ανέλαβε χρέη μεταφραστή προκειμένου να βοηθήσει τους δύο άντρες να συνεννοηθούν. Είτε με τα όσα ισπανικά γνωρίζει, αλλά ακόμα και με γαλλικά τα οποία ξέρει ο Καβάνι από το διάστημα της καριέρας του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τελικά, αφού συνεννοήθηκαν ο Ουρουγουανός μπήκε στο ματς, αλλά στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των «κόκκινων διαβόλων» δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο...