Ντιέγκο Κόστα: Ξανά τραυματίας

Ο Ντιέγκο Κόστα υπέστη τον 14ο μυϊκό τραυματισμό του από τότε που επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον ο Λουίς Σουάρες μένει μόνος του στην επίθεση της ομάδας

Ντιέγκο Κόστα: Ξανά τραυματίας

Ακόμη ένας μυϊκός τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Ντιέγκο Κόστα. Είναι μάλιστα ο 14ος από τον Ιανουάριο του 2018, που επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο 32χρονος επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τη Θέλτα και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που επιβεβαίωσαν τις αρχικές ανησυχίες των «ροχιμπλάνκος».

Ο Ισπανο-Βραζιλιάνος άσος έχει υποστεί έναν μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό πόδι, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ατλέτικο, που δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη βαρύτητα του τραυματισμού και τον εκτιμώμενο χρόνο επιστροφής του στη δράση.

Δεδομένα, πάντως, ο παίκτης θα χάσει αρκετά παιχνίδια και το... βάρος πέφτει πλέον στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα πρέπει να «τραβήξει το κουπί» σε ένα διάστημα που η ομάδα της Μαδρίτης έχει συνεχείς υποχρεώσεις ανά 3-4 ημέρες σε La Liga και Champions League.