Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 3-3: Μουρίνιο: «Αδύναμοι ψυχολογικά οι παίκτες μου!»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε τους αποκλειστικούς υπαίτιους της σοκαριστικής για την Τότεναμ ισοπαλίας με τη Γουέστ Χαμ και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές του...

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ  3-3: Μουρίνιο: «Αδύναμοι ψυχολογικά οι παίκτες μου!»

Απίστευτο πατατράκ υπέστη η Τότεναμ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ για την 5η αγωνιστική της Premier League. Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν με 3-0 στα πρώτα 16 λεπτά και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο μέσα σε ένα δεκάλεπτο (82'-92')... είδαν τον ουρανό σφοντύλι, αφού τα «σφυριά» με απανωτά χτυπήματα έφτασαν στο 3-3 και πήραν έναν απρόσμενο εκτός έδρας βαθμό στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το τέλος του αγώνα με την απίθανη εξέλιξη και κατάληξη απέδωσε την ευθύνη της αποτυχίας κατάκτησης της νίκης ουσιαστικά στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκεκριμένα δήλωσε τα παρακάτω εκνευρισμένος: «Δεν είναι εύκολο να χάνεις 3-0 και να κυριαρχεί ο αντίπαλος, αλλά εσύ να διατηρείς την πίστη σου. Ήξερα ότι είναι (σ.σ. η Γουέστ Χαμ) διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι, αλλά να χάνεις τόσο γρήγορα ένα προβάδισμα τριών τερμάτων είναι μια μεγάλη τιμωρία για εμάς, την οποία αξίζαμε».

Premier League: Η Γουέστ Χαμ που έχανε 3-0 ως το 82΄ απέσπασε 3-3 από την Τότεναμ (highlights)

Ο Μουρίνιο συνέχισε λέγοντας: «Το παιχνίδι ήταν υπό τον έλεγχό μας και πιθανότερο ήταν να έμπαινε τέταρτο γκολ από την πλευρά μας. Ωστόσο, χωρίς να υπάρχει τέτοια πρόθεση, η ομάδα κατέρρεε σταδιακά και όταν πια δεχθήκαμε το πρώτο τέρμα, οι αντίπαλοι πήραν τα πάνω τους για τα καλά».

Και κατέληξε: «Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί. Οι παίκτες μου δεν ήταν αρκετά δυνατοί για να το διαχειριστούν ψυχολογικά και έτσι χάσαμε δύο βαθμούς στα τελευταία δευτερόλεπτα».

Ο γνωστός Μουρίνιο δηλαδή...