Premier League: Η Τότεναμ κέρδιζε 3-0 στο 82΄και η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε 3-3! (highlights)

Η Τότεναμ κέρδιζε  3-0 ως το 82΄ και είδε τη Γουεστ Χαμ να την ισοφαρίζει 3-3 στα τελευταία 10 λεπτά! Η Άστον Βίλα «σόκαρε» τη Λέστερ στις καθυστερήσεις. Όλο  τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία της Premier League

Premier League: Η Τότεναμ κέρδιζε 3-0 στο 82΄και η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε 3-3! (highlights)

Απίθανο ματς έγινε στο Λονδίνο, όπου Τότεναμ προηγήθηκε 3-0 στο 18’, είχε δοκάρι στο 79΄, δέχθηκε το 3-1 στο 82΄και μέχρι το 93΄είχε ισοφαριστεί!

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 3-3: Μουρίνιο: «Αδύναμοι ψυχολογικά οι παίκτες μου!»

Mε την Τότεναμ έκανε ντεμπούτο ο Γκάρεθ Μπέιλ (μπήκε ως αλλαγή). Το γκολ που σόκαρε τους γηπεδούχους πέτυχε ο Λαντσίνι στο 94΄. Δείτε το...

Άποντη ήταν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ως το 85ο λεπτό της αναμέτρησης με την Φούλαμ έμοιαζε να παραμένει και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά το εύστοχο πέναλτι του νεοεισελθόντα Σαρπ έδωσε στις «λεπίδες» τον πρώτο βαθμό της σεζόν και ταυτόχρονα... έκοψε δύο από τους Λονδρέζους που προηγούντο ως τότε.

Οι «κότατζερς» ήταν κι εκείνοι άποντοι αλλά τον πόντο δεν τον χάρηκαν, αφού στο 57' ο Μίτροβιτς είχε χαμένο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Μάλιστα ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο μοιραίος, αφού εκείνος υπέπεσε στο πέναλτι, απ' όπου προήλθε η ισοφάριση.

Ίδιο σκορ (1-1) και στο Λονδίνο στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στην εκπνοή από τον Αργεντινό ΜακΆλιστερ. Οι «αετοί» είχαν προηγηθεί με το πέναλτι του Ζαχά (4ο φετινό του γκολ) αλλά ήταν το μόνο τους σουτ στον στόχο. Για τις δύο ομάδες ήταν ο πρώτος πόντος μετά από 2 ήττες, με τους φιλοξενούμενους να μένουν 10 στο 93' λόγω αποβολής του Ντανκ.

Στο ακροτελεύτιο παιχνίδι της ημέρας, η Άστον Βίλα... φύλαγε το καλύτερο για το φινάλε στην έδρα της Λέστερ. Με το ματς στο 0-0, ο Ρος Μπάρκλεϊ σκόραρε στο 90'+1' «ξεραίνοντας» έτσι τους γηπεδούχους και χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στους «χωριάτες» με 0-1!

Με τη νίκη αυτή η Βίλα είναι μόνη δεύτερη στην κατάταξη πίσω από την Έβερτον (έχοντας και ματς λιγότερο), ούσα η μοναδική ομάδα της Premier League με το απόλυτο των βαθμών, καθώς μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Τα ματς του Σαββάτου

Με το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ έκανε ξανά σέντρα η Premier League έπειτα από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Η Έβερτον υποδέχτηκε τη Λίβερπουλ με τις δύο ομάδες να προσφέρουν χορταστικό θέαμα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η Έβερτον αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ τελικά δεν ηττήθηκε και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας τρεις βαθμούς πίσω της τη συμπολίτισσα της. Οι Reds προηγήθηκαν στο 3' με τον Μανέ, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 19' με τον Κιν. Στο 72' ο Σαλάχ έκανε το 1-2 και στο 81' ο Λιούιν στο 2-2.

Η φάση του αγώνα έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Χέντερσον να σκοράρει και το γκολ του να ακυρώνεται από το VAR λόγω οφσάιντ. Μία φάση που θα ανοίξει μεγάλη κουβέντα στην Αγγλία.

Λίγο αργότερα, Τσέλσι και Σαουθάμπτον έδωσαν μια εξαιρετική ποδοφαιρική παράσταση στο Λονδίνο, με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι στα... χασομέρια του αγώνα!

Οι «μπλε» προηγήθηκαν 2-0 και παρότι ισοφαρίστηκαν, έκαναν το 3-2, ωστόσο οι «άγιοι» με τέρμα του Βέστεργκααρντ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψαν το 3-3 και έφυγαν με τον βαθμό από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο πρώτος «άσος» της ημέρας ήρθε στο Μάντσεστερ, όπου η τοπική Σίτι υποδέχθηκε την Άρσεναλ. Στο 23' ο Ραχίμ Στέρλινγκ σημείωσε το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα παρά τις προσπάθειες των «κανονιέρηδων».

Στο ακροτελεύτιο παιχνίδι της ημέρας, η Νιουκάστλ προηγήθηκε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το... καλημέρα χάρη σε απίθανο αυτογκόλ του Λουκ Σο στο 2', στη συνέχεια οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν πέναλτι με τον Μπρούνο Φερνάντες, ωστόσο κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να φτάσουν στο διπλό με 1-4!

Το προφίλ της 5ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10

Έβερτον-Λίβερπουλ 2-2
(19' Κιν, 81' Λιούιν - 3' Μανέ, 72' Σαλάχ)

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-3
(15', 29' Βέρνερ, 59' Χάβερτς - 43' Ινγκς, 57' Άνταμς, 90'+2' Βέστεργκααρντ)

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 1-0
(23' Στέρλινγκ)

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4
(2' αυτ. Σο - 23' Μαγκουάιρ, 86' Μπρούνο Φερνάντες, 90'+1' Γουάν-Μπισάκα, 90'+6' Ράσφορντ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-1
(85' πεν. Σαρπ - 77' Λούκμαν)

Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον 1-1
(19' πεν. Ζαχά - 90' ΜακΆλιστερ)

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 3-3
(1' Σον, 8' 16' Κέιν / 82' Μπαλμπουενά, 85' αυτ. Σάντσες, 94' Λαντσίνι)

Λέστερ - Άστον Βίλα 0-1
(90'+1' Μπάρκλεϊ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/10

19:30 Γουέστ Μπρομ-Μπέρνλι

22:00 Λιντς-Γουλβς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ