Επίσημο: Γιουβέντους – Νάπολι 3-0 στα «χαρτιά» και -1 στους «παρτενοπέι»

Με απόφαση του αθλητικού δικαστή η Γιουβέντους πήρε στα «χαρτιά» (3-0) το ματς με τη Νάπολι, η οποία δεν μετέβη στο Τορίνο λόγω του κορονοϊού. Αφαίρεση ενός βαθμού επιβλήθηκε επίσης στους «παρτενοπέι».

Επίσημο: Γιουβέντους – Νάπολι 3-0 στα «χαρτιά» και -1 στους «παρτενοπέι»

Τη νίκη με 3-0 στα «χαρτιά» πήρε τελικά η Γιουβέντους στον αγώνα κόντρα στη Νάπολι για την 3η αγωνιστική της Serie A, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μηνός έπειτα από την απόφαση των «παρτενοπέι» να μην ταξιδέψουν στο Τορίνο λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις τους.

Ο αθλητικός δικαστής στην Ιταλία που είχε αναλάβει την υπόθεση, αν και αρχικά είχε ζητήσει επιπλέον χρόνο για να αξιολογήσει τα όσα έγιναν, τελικά ανακοίνωσε σήμερα (14/10) την οριστική του απόφαση δικαιώνοντας τους πρωταθλητές.

Η Νάπολι δεν ταξίδεψε, λόγω κορονοϊού κι η Γιουβέντους παίρνει το ματς «στα χαρτιά» 3-0

Η Νάπολι κατηγορήθηκε για μη συμμόρφωση με το πρωτόκολλο και τις διατάξεις της UEFA, ενώ πέραν του ότι έχασε το παιχνίδι κόντρα στη «Γηραιά Κυρία» παράλληλα της επιβλήθηκε και ποινή αφαίρεσης ενός πόντου από το φετινό πρωτάθλημα.

Ως εκ τούτου, η Γιουβέντους έφτασε πλέον τους 7 βαθμούς και «έπιασε» τις Σασουόλο και Ίντερ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο, ενώ αντίθετα η Νάπολι με την «καμπάνα» αφαίρεσης ενός πόντου έχει πια 5 βαθμούς στην κατηγορία.