Serie A: Θα καθυστερήσει η απόφαση για το Γιουβέντους-Νάπολι

Ο αθλητικός δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση του αγώνα Γιουβέντους-Νάπολι ζήτησε περισσότερο χρόνο προτού ανακοινώσει την οριστική του απόφαση. Πιθανό το ενδεχόμενο τιμωρίας των «παρτενοπέι» αντί για ήττα με 3-0 στα «χαρτιά».

Serie A: Θα καθυστερήσει η απόφαση για το Γιουβέντους-Νάπολι

Κάθε άλλο παρά δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η νίκη της Γιουβέντους επί της Νάπολι με 3-0 στα «χαρτιά», λόγω της απουσίας των «παρετενοπέι» από το Τορίνο την περασμένη Κυριακή (4/10) για τον μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο σύλλογος του ιταλικού νότου αποφάσισε να μην ταξιδέψει για να αγωνιστεί στο παιχνίδι εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδό» του και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η οριστική απόφαση για την τύχη του συγκεκριμένου θα πάρει περισσότερο χρόνο.

Την υπόθεση ανέλαβε ο αθλητικός δικαστής Γκεράρντο Μαστραντέρα και σύμφωνα με δημοσίευμα τόσο της «La Repubblica» όσο και του «Football Italia» έχει ζητήσει χρόνο για να αναλύσει το συγκεκριμένο θέμα που δημιουργήθηκε προτού ανακοινώσει την οριστική του απόφαση.

Η ουσία είναι ότι η υπόθεση τίθεται «υπό εκδίκαση», ενώ σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ η Νάπολι δεν θα χάσει το ματς στα «χαρτιά» αλλά κινδυνεύει με τιμωρία για την απόφαση να μην βρίσκεται στο γήπεδο την ώρα έναρξης του αγώνα.

Όπως σημειώνεται, η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την πανδημία του κορονοϊού μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα.