Λίβερπουλ: Με κορονοϊό ο Κεϊτά, χάνει το ντέρμπι με την Έβερτον

Ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και άλλοι τέσσερις διεθνείς παίκτες της Γουϊνέας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Λίβερπουλ: Με κορονοϊό ο Κεϊτά, χάνει το ντέρμπι με την Έβερτον

Δίχως τον Ναμπί Κεϊτά στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει η Λίβερπουλ το ερχόμενο Σάββατο (17/10) την συμπολίτισσά της στο Μέρσεϊσαϊντ, Έβερτον, στο «Γκούντισον Παρκ» για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Τόσο ο 25χρονος μέσος των «κόκκινων» όσο και άλλοι τέσσερις διεθνείς παίκτες από την Γουινέα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και πλέον θα μπουν σε καραντίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αφρικανικής χώρας «Foot224». Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι οι Φρανσουά Καμανό, Ιμπραχιμά Κονέ, Ιμπραχιμά Καμαρά και Φλορεντέν Πογκμπά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στο νικηφόρο (2-1) φιλικό παιχνίδι της Γουινέας με αντίπαλο το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά αντίθετα έπαιξε ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, ο οποίος μάλιστα για πρώτη φορά φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Όσον αφορά την Λίβερπουλ, υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές Αγγλίας προέρχονται από την ήττα με 7-2 από την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα η Έβερτον μετράει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια της στην φετινή Premier League.