Παίκτης της Άαλμποργκ ο Χίλιεμαρκ (vid)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Όσκαρ Χίλιεμαρκ υπέγραψε στη δανέζικη Άαλμποργκ εγκαταλείποντας την Τζένοα.

Παίκτης της Άαλμποργκ ο Χίλιεμαρκ (vid)

Στη Δανία για να φορέσει τη φανέλα της Άαλμποργκ μετακόμισε ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μετά την ανεπιτυχή απόπειρά του να ξαναγίνει μέλος του Παναθηναϊκού έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια.

Ο 28χρονος διεθνής Σουηδός μέσος έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Τζένοα και βρήκε νέα επαγγελματική στέγη στην Άαλμποργκ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Στον δανέζικο σύλλογο εντάχθηκε με τριετή προοπτική, έως τον Ιούνιο του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χίλιεμαρκ είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα για ένα πεντάμηνο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017 έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2018. Οι«πράσινοι» είχαν την οψιόν αγοράς του παίκτη στο τέλος της σεζόν 2017-18, ωστόσο ο δανεισμός τερματίστηκε πρόωρα, καθώς ο Σουηδός άσος ήταν απρόθυμος να παραμείνει στο Κορωπί εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που μάστιζαν το «τριφύλλι» εκείνη την εποχή.

«Έχω εξαιρετικές εντυπώσεις από την Άαλμποργκ και τις φιλοδοξίες της να κερδίσει τίτλους και να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτά μου ταιριάζουν απόλυτα», δήλωσε ο Χίλιεμαρκ για τη νέα ομάδα του.

Ακολουθεί η παρουσίαση του Σουηδού από την Άαλμποργκ στο παρακάτω βίντεο: