Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεσπάθωσε ο μάνατζερ του Φαν Ντε Μπεκ εναντίον Σόλσκιερ

Επίθεση εναντίον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε ο μάνατζερ του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ για την απόφαση του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χρησιμοποιήσει τον πελάτη του στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπράιτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεσπάθωσε ο μάνατζερ του Φαν Ντε Μπεκ εναντίον Σόλσκιερ

Καθόλου δεν άρεσε στον μάνατζερ του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ η κίνηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βάλει στον αγωνιστικό χώρο τον Ολλανδό άσο στις καθυστερήσεις του πρόσφατου αγώνα με την Μπράιτον για την Premier League.

Όπως είναι γνωστό, οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν πολύ δύσκολα με 3-2, την ώρα που η αντίπαλός τους είχε πέντε δοκάρια (!) και είχε ισοφαρίσει στο 95'.

Ο μάνατζερ του Φαν Ντε Μπεκ, Γκουίντο Άλμπερς, δήλωσε συγκεκριμένα, εξαπολύοντας πυρά εναντίον του Νορβηγού προπονητή της Γιουνάιτεντ:

«Να παίξει ο Ντόνι ως αλλαγή; Απαράδεκτο! Δεν μου άρεσε καθόλου η απόφαση του προπονητή της Γιουνάιτεντ και ήταν εντελώς λανθασμένη. Μπορώ να μπω στη θέση του Ντόνι και ούτε εμένα θα μου άρεσε να έμπαινα στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα. Καλύτερα να με άφηνε ο προπονητής μου στον πάγκο».

Συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι πως μπήκε στο τέλος της αναμέτρησης και έκανε τη διαφορά. Κέρδισε το πέναλτι, το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του σε νεκρό χρόνο. Τα πήγε πάρα πολύ καλά στα λεπτά που αγωνίστηκε».