Κούμαν: «Για να είναι ευτυχισμένος ο Μέσι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τις νίκες»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αναφέρθηκε στο μήνυμα ενότητας του Λιονέλ Μέσι και ξεκαθάρισε πως για να είναι ευτυχισμένος ο Αργεντινός επιθετικός πρέπει να κερδίζει.

Κούμαν: «Για να είναι ευτυχισμένος ο Μέσι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τις νίκες»

Την ελπίδα του ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι για ενότητα στην Μπαρτσελόνα θα επαναφέρουν την διαταραχθείσα ηρεμία στο «στρατόπεδο» του καταλανικού συλλόγου, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Ολλανδός τεχνικός ενόψει του αυριανού (01/10) αγώνα με αντίπαλο την Θέλτα στο Βίγκο για την 4η αγωνιστική της La Liga, σημείωσε:

«Δεν ξέρω αν μετά τις δηλώσεις του Μέσι θα έχω μία ήρεμη ζωή, δεν το νομίζω. Αλλά είναι πάντα θετικό όταν ο αρχηγός ζητάει ενότητα. Ελπίζω ότι θα είμαστε πιο ήρεμοι απ' όσο τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι πρέπει να βρεις την καλύτερη ομάδα για εκείνον, όπου μπορεί να λάμψει και να αποδώσει στο μέγιστο δυνατό. Πρέπει να ψάξεις και για μία φόρμουλα στην προπόνηση, γιατί (σ.σ. ο Μέσι) ζει για να νικάει, ακόμη και στην προπόνηση. Για να είναι ευτυχισμένος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τις νίκες».

Πέραν τούτου, ο 57χρονος προπονητής ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Σερζίνιο Ντεστ από τον Άγιαξ, που βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

«Είναι νέος και κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν εδώ», υπογράμμισε ο Κούμαν για τον 20χρονο δεξιό μπακ.