Μέσι: Αποδέχομαι τα λάθη μου, τέρμα η διαμάχη με την Μπαρτσελόνα!

Με διάθεση αυτοκριτική κι ενωτική εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Λιονέλ Μέσι όπου αναγνώρισε ότι έκανε λάθη στην υπόθεση του αιτήματος προς την Μπαρτσελόνα για μεταγραφή, βάζοντας παράλληλα, «τελεία και παύλα» στη διαμάχη του με τον Καταλανικό σύλλογο.

Μέσι: Αποδέχομαι τα λάθη μου, τέρμα η διαμάχη με την Μπαρτσελόνα!

Ένας εντελώς... άλλος Λιονέλ Μέσι, σε σχέση με τη βερσιόν του τελευταίου διαστήματος, έκανε την εμφάνιση του μέσα από τη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης.

Ο Αργεντινός, αρχηγός της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό ενωτικός, θέλοντας να βάλει «τελεία και παύλα», στη διαμάχη του με τη διοίκηση του Καταλανικού συλλόγου, ενώ έκανε κι αυτοκριτική για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης με το αίτημα για μεταγραφή του (ως ελεύθερος όπως υποστήριζε η πλευρά του).

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη συνέντευξη του, που είχε ανακοινώσει ότι θα παραμείνει, για να μην πάει την ομάδα, στην οποία θητεύει για 20 χρόνια, στα δικαστήρια είχε επιτεθεί στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου και τους διοικούντες, ενώ και τις προάλλες «ξιφούλκησε» ξανά εναντίον τους μετά την ολοκλήρωση της αποχώρησης του επιστήθιου φίλου του, Λουίς Σουάρες με προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Μετά από τόσες διαμάχες, θα ήθελα να βάλω τελεία και παύλα. Πρέπει να προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι γι' αυτά που θα έρθουν.

Αποδέχομαι τα λάθη μου, τα οποία εάν τα έκανα ήταν μόνο για να κάνουν μία καλύτερη και πιο δυνατή Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη και τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να μας στηρίξουν.

Εάν κάποια στιγμή έκανα ή είπα κάτι που τους ενόχλησε να μην έχουν αμφιβολία ότι το έκανα για το καλό της ομάδας».