Ζεσούς: «Ο Σεμέδο έχει συνεργαστεί μαζί μου και ξέρει τι θέλω»

Ο προπονητής της Μπενφίκα Ζόρζε Ζεσούς «καίγεται» για αμυντικό και αναφέρθηκε ξανά στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Ζεσούς: «Ο Σεμέδο έχει συνεργαστεί μαζί μου και ξέρει τι θέλω»

Στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε ο Ζόρζε Ζεσούς ξανά ο οποίος κρατά ανοικτή την πόρτα της Μπενφίκα για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, θέλει έναν πρωτοκλασάτο αμυντικό καθώς είναι θέμα χρόνου να φύγει ο Ρούμπεν Ντίας από τους «αετούς» της Λισαβόνας και έτσι αναφέρθηκε ξανά στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Σεμέδο: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, νοιάζονται για μένα- Δύσκολη απόφαση»

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζόρζε Ζεσούς ανέφερε: «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το τελευταίο ματς του Ρούμπεν Ντίας με την Μπενφίκα. Με την αποχώρηση του, πρέπει να πάρουμε δύο στόπερ». Στη συνέχεια ο Ζεσούς υπογράμμισε: «Υπάρχει το όνομα του Οταμέντι και θα ψάξω να βρω περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτήν την περίπτωση. Ο Οταμέντι είναι ένας παίκτης που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και έχει δείξει την αξία του στην Πόρτο, είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας και φυσικά μας αρέσει.

O’ Jogo: «Ο Σεμέδο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού»

Ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι έμπειρος, όπως είναι ο Οταμέντι ή ο Σεμέδο, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί μου έναν χρόνο και ξέρει τι θέλω».