Σεμέδο: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, νοιάζονται για μένα- Δύσκολη απόφαση»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για το αν θα μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό ενώ έδωσε εκπληκτικούς χαρακτηρισμούς στους Μαρτίνς, Σα και Ραφίνια.  

Σεμέδο: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, νοιάζονται για μένα- Δύσκολη απόφαση»

Ανοικτό άφησε το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός απάντησε σε live στο instagram και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Θα δούμε τι θα συμβεί. Κοιτάζεις τι είναι καλύτερο για εσένα. Πάντα μιλάω με τη μητέρα μου για αυτά».

Στη συνέχεια ο Σεμέδο είπε: «Τώρα είμαι συγκεντρωμένος για τα παιχνίδια που ακολουθούν και μετά από αυτά θα πάρω την απόφασή μου, που θα είναι η καλύτερη για την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να πάρεις τέτοιες αποφάσεις. Το αν θέλεις να μείνεις ή να φύγεις. Είμαι καλά σε αυτόν τον σύλλογο. Νοιάζονται για εμένα και μου φέρονται καλά. Μου έχουν φερθεί καλά. Είναι δύσκολο να αποφασίσω, αλλά είναι απόφαση που πρέπει να πάρω, αλλά μετά από αυτά τα παιχνίδια».

Για τη σεζόν στον Ολυμπιακό είπε: «Τα πήγαμε φανταστικά. Πήραμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παίξαμε καλά στο Champions League και στο Europa League. Είχαμε καλή σεζόν, που με βοήθησε πολύ. Νομίζω ότι είναι δυσκολότερο να μείνεις στην κορυφή από το να φτάσεις. Κατακτήσαμε τον τίτλο και όλοι θέλουν να αγωνιστούν εναντίον μας. Όλοι θέλουν να μείνουν στην κορυφή. Με υποστηρίζουν εδώ. Ο κόσμος είναι απίστευτος. Οι πιο ενθουσιώδεις οπαδοί είναι στην Ελλάδα».

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, από κει και πέρα χαρακτήρισε «ευφυή άνθρωπο» τον Πέδρο Μαρτίνς, «τοίχος» τον Σα ενώ τον νέο του συμπαίκτη Ραφίνια, τον χαρακτήρισε «θρύλο».