Κέβιν Μιραλάς: Ακόμη δεν έχει βρει ομάδα!

Ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να παίξει στο Βέλγιο και τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά για την ώρα ο 33χρονος επιθετικός, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, δεν έχει βρει ομάδα

Κέβιν Μιραλάς: Ακόμη δεν έχει βρει ομάδα!

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ο Βέλγος θέλει να παραμείνει στην χώρα του και να παίξει ποδόσφαιρο αλλά για την ώρα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Μιραλάς γύρισε στο Βέλγιο και φόρεσε τη φανέλα της Αντβέρπ. Σε έναν χρόνο μέτρησε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 21 συμμετοχές αλλά έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Μάιο.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία εκείνη την περίοδο ανέφεραν πως η Φενέρμπαχτσε κοιτάζει έντονα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον Βέλγο ήταν γνωστό από τη χρονιά που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, καθώς η Φενέρ ήθελε να τον αποκτήσει.

Στο Βέλγιο βέβαια αναφέρουν πως ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να παραμείνει στην χώρα του και να παίξει στο πρωτάθλημα, όπως συνέβη πέρσι.

Ο Μιραλάς αν και γεννήθηκε στο Βέλγιο, πέρσι για πρώτη φορά έπαιξε στο πρωτάθλημα αφού στο παρελθόν, εκτός από τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί σε Λιλ, Σεντ Ετιέν στη Γαλλία, Έβερτον στην Αγγλία και Φιορεντίνα στην Ιταλία.