Μπαρτομέου: «Δεν παραιτούμαι από πρόεδρος της Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου τόνισε πως κανείς από τη διοίκηση δεν προτίθεται να παραιτηθεί και δεν θέλησε να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Λιονέλ Μέσι. Τι είπε για το μέλλον του Λουίς Σουάρες. Μπαρτομέου: «Δεν παραιτούμαι από πρόεδρος της Μπαρτσελόνα»

Μπαρτομέου: «Δεν παραιτούμαι από πρόεδρος της Μπαρτσελόνα»

Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα «βράζει» με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Λιονέλ Μέσι, έχει καταθέσει μάλιστα πρόταση μομφής, αλλά ο Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι αμετακίνητος στις θέσεις του και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το προεδρικό αξίωμα της Μπαρτσελόνα.

«Εμφύλιος» στην Μπαρτσελόνα με την πρόταση μομφής στον Μπαρτομέου

«Η διοίκηση θα συνεχίσει να δουλεύει για να κάνει μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική. Θα μιλήσουμε μετά την εξέταση των υπογραφών. Αυτή την στιγμή κανείς δεν θέλει να παραιτηθεί. Ο σύλλογος δεν σταματάει και συνεχίζει να δουλεύει, έχουμε πολλές εκκρεμότητες».

Ο Μπαρτομέου θέλει να εκτονωθεί η κατάσταση με τον Μέσι

Απαντώντας στη δήλωση του Λιονέλ Μέσι ότι του υποσχέθηκε πως θα μπορούσε να φύγει ελεύθερος, κάτι που δεν τήρησε, ο Μπαρτομέου είπε: «Δεν θα μπω σε καμία διαμάχη μαζί του. Είναι ο αρχηγός μας και ο ηγέτης της ομάδας μας. Δεν μπορούσα να επιτρέψω να φύγει από τον σύλλογο, είναι ο καλύτερος στην ιστορία και η ομάδα τον χρειάζεται. Το να έχεις τον Μέσι είναι εγγύηση επιτυχίας. Είναι πράγματα που πρέπει να μένουν εντός σπιτιού. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που ο Μέσι συνεχίζει μαζί μας και για όπως τον είδαμε αυτές τις ημέρες. Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο πρέπει να είναι σπίτι μας».

Όσο για τον Λουίς Σουάρες, τόνισε: «Είναι παίκτης της ομάδας μας και δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω. Εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα».