Κρατάει το περιβραχιόνιο ο Μαγκουάιρ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε γνωστό ότι ο Μαγκουάιρ θα παραμείνει αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή χειρίστηκε καλά το θέμα με το επεισόδιο στη Μύκονο

Κρατάει το περιβραχιόνιο ο Μαγκουάιρ

Αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι και φέτος ο Χάρι Μαγκουάιρ, παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιβεβαίωσε ότι ο 27χρονος αμυντικός θα κρατήσει το περιβραχιόνιο.

Ο διεθνής άσος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι στη Μύκονο και οι μπελάδες του έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Video: Οι μπουνιές του Μαγκουάιρ στη Μύκονο

Η ετυμηγορία της ενοχής του για τρεις κατηγορίες από το δικαστήριο της Σύρου και η καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, για το επεισόδιο της Μυκόνου, είχαν δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Μάλιστα ο παίκτης είχε ιδιαίτερες συναντήσεις τόσο με τον προπονητή του, όσο και με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Έντ Γούντγουορντ.

Μαγκουάιρ: Ανταλλαγή κατηγοριών στη δίκη - «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ;» και «η καριέρα σου τελείωσε»...

Ωστόσο ο Σόλσκιερ θεωρεί ότι χειρίστηκε καλά την κατάσταση και αξίζει να είναι αρχηγός.

«Το χειρίστηκε πολύ καλά και φυσικά θα είμαι εκεί να τον υποστηρίξω. Θα αφήσουμε τον Χάρι και τους ανθρώπους του και την υπόθεση να προχωρήσει. Για μένα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ήταν πάντα ένας θετικός τύπος με σωστές αξίες. Οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να δούμε τον Χάρι να αποδίδει στο μέγιστο» δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής.

Ο Μαγκουάιρ ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν «ψευτοαστυνομικοί» - Πολιτική αγωγή: «Γελοίοι ισχυρισμοί»

Νωρίτερα ο τεχνικός ηγέτης της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ έκανε γνωστό ότι έχει στα πλάνα του τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου στη διοργάνωση του Nations League.

Ο Μαγκουάιρ βεβαίως είχε κληθεί και για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με Ισλανδία (5/9) και Δανία (8/9), ωστόσο αποκλείστηκε από την αποστολή μετά τη «θύελλα» που είχε ξεσπάσει.