Τα βρήκε με Κλοπ και μένει στη Λίβερπουλ ο Βαϊνάλντουμ!

Παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για εκείνον η συνάντηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ με τον Γιούργκεν Κλοπ είχε ως αποτέλεσμα ο Ολλανδός μέσος να συμφωνήσει στην παραμονή του και περιμένει την πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ

Τα βρήκε με Κλοπ και μένει στη Λίβερπουλ ο Βαϊνάλντουμ!

Θετική έκβαση είχε για τη Λίβερπουλ και τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ η συνάντηση του διεθνούς Ολλανδού μέσου με τον Γιούργκεν Κλοπ, όπου συζητήθηκε το τι μέλλει γενέσθαι με εκείνον.

Ο 29χρονος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να κλείσει στην ομάδα της αρεσκείας του, δίχως αντίτιμο για τους «κόκκινους», κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευθεί η Μπαρτσελόνα, θέλοντας (μετά την έλευση του, συμπατριώτη του, Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της) να τον δελεάσει και να τον αποκτήσει, με μικρό αντίτιμο, από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ωστόσο η συνάντηση του Βαϊνάλντουμ με τον Γερμανό μάνατζερ των ρεντς φέρεται ν' άλλαξε τα δεδομένα όπως αναφέρει το Sky Sports.

Ο Τεύτονας είπε στον ποδοσφαιριστή ότι τον υπολογίζει, ζητώντας του να μείνει κι αφού διαπιστώθηκε, πάντα κατά το αγγλικό μέσο, η διαθεσιμότητα του Ολλανδού ν' ανανεώσει αναμένεται να του κατατεθεί πρόταση πρόωρης επέκτασης συμβολαίου.

Ο Βαϊνάλντουμ που αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ το 2016, προερχόμενος από τη Νιούκαστλ έχει 19 γκολ σε 187 ματς συμμετέχοντας ενεργά στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφής της Ευρώπης και της Αγγλίας την τελευταία διετία.