Ντε Λαουρέντις: «Δουλεύουμε για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου»

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε την προσπάθεια των «παρτενοπέι» για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ντε Λαουρέντις: «Δουλεύουμε για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου»

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν τη Νάπολι να κινείται για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Άρσεναλ προέβη ο ιδιοκτήτης του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άντρας των «παρτενοπέι» σημείωσε ότι προσπαθεί να πάρει στην ομάδα τον Έλληνα στόπερ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του Καλιντού Κουλιμπαλί στο «Σαν Πάολο».

«Δουλεύουμε για να πάρουμε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από την Άρσεναλ. Τον σκεφτόμαστε ως μία επιλογή», είπε ο Ναπολιτάνος παράγοντας σε δηλώσεις του για τον 32χρονο στόπερ, ο οποίος με την σειρά του φέρεται να πιέζει τους «κανονιέρηδες» για να μείνει ελεύθερος.

Όσον αφορά τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, που πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντε Λαουρέντις υπογράμμισε: «Είμαι έτοιμος να τον πουλήσω αν κάποια ομάδα καταθέσει τη σωστή πρόταση».

Υπενθυμίζεται πως η Νάπολι αξιώνει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Κουλιμπαλί. Πέρσι ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ δεν έγινε αποδεκτή.